Påmelding og periodeplan uke 20

Påmelding:

De fleste har vært veldig flinke å svare på påmeldingen for uke 18 og 19. Alle som skal på IFO kommende uke må også sende inn påmelding innen i morgen, fredag kl.16:30. Ellers kan man ikke komme på IFO kommende uke. Dette for at vi skal gjøre IFO hverdagen best mulig rundt aktivitet og transport. Husk skal du ikke på IFO hele uke 20 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

Trykk her for påmelding

Merk!

Kohortene kommende uke blir i utgangspunket de samme som uke 19. De blir derfor ikke lagt ut på nett denne uka, men kun sendt ut på mail. Får ikke du nyhetsbrev/info fra IFO via mail si i fra så legger jeg til mailadressen 🙂

Periodeplanen:

I skrivende stund torsdag formiddag er vi godt i gang med trebåtprosjektet. Båter har blitt bygget og de skal i dag begynne å sjøsettes 🙂  Vi har også hatt hjuldag hvor barna virkelig koste seg. En kohort har også hatt Amazing Race.

Kommende uke blir det en god blanding av ulike aktiviteter med turer. Vi legger opp som forrige uke opp til å være ute hver dag. Det blir hjuldag på torsdag hvor alle tar med seg sykkel eller sparkesykkel. Denne uka blir det også ulike typiske mesterens mester oppgaver.

Periodeplan uke 20