Periodeplan uke 19

Da var IFO i gang igjen! Det har naturlig nok vært en litt annerledes IFO denne uka, men det har bare blitt bedre og bedre utover uka. Barna har virkelig tilpasset seg den nye hverdagen med retningslinjer og andre aktiviteter. Både voksne og barn synes det har vært gøy med nye varianter av ting også, samt helt nye leker som stigespillet.

Kommende uke skal vi være veldig mye ute i forhåpentligvis fint maivær. Vi skal bl.a sette i gang med “Trebåtprosjekt” hvor barna skal bygge sine egne båter også skal vi seile i deler av bekken mellom Stordammen og Konnerudhallen.

Periodeplan uke 19 

Kohorter:

Det blir de samme kohortene og oppmøtestedene som forrige uke bare at noen har blitt byttet ut. Dere finner de her:

Kohorter IFO uke 19

Oppmøtested:

Kohort 1 møter opp ved vanlig oppmøtested ved fretexboksene like ved den øvre porten retning bussholdeplassen.

Kohort 2 møter opp like ved den nedre porten retning bussholdeplassen. Der vil vi finne et fast oppmøtested hvor det er lite folk.

Kohort 3 møter opp på de vanlige oppmøtestedene.

 

 

Stigespillet