Periodeplan uke 18 med viktig info

Først og fremst gleder alle ansatte i Konnerud IL seg til å møte barna igjen etter denne perioden. Vi skal gjøre vårt ypperste for at barna skal føle seg trygge, godt mottatt og få glede av aktivitet og lek.

Kohorter:

Vi har delt barna opp i tre ulike kohorter, som vi følger første uka. Trykk under for å se disse.

Kohorter IFO uke 18

Oppmøtested:

Viktig info Kohorter 1 og 2 angående oppmøtested på Konnerud skole: MERK! Det kan bli endringer, da vi vil evaluere dette dag for dag.

Kohort 1 møter opp ved vanlig oppmøtested ved fretexboksene like ved den øvre porten retning bussholdeplassen.

Kohort 2 møter opp like ved den nedre porten retning bussholdeplassen. Der vil vi finne et fast oppmøtested hvor det er lite folk.

Kohort 3 møter opp på de vanlige oppmøtestedene.

 

Litt mer info følger nedenfor:

  • Base: Konnerud skole – Konnerudhallen, Vestbygda og Hallermoen: Klubbhuset. Barna hentes utenfor inngangen ved Konnerudhallen eller klubbhuset. Merk! Foreldre skal ikke gå inn.
  • Garderobene brukes ikke, men alle barna får egen plass i Konnerudhallen: Kafeteriaen eller lillehallen og på klubbhuset. Der legger vi også hver enkelt sin IFO-sekk.
  • Ipad: Vi ønsker at alle barna har med seg skoleipaden eller vanlig Ipad, for den kommer vi til å bruke på enkelte oppgaver. Ikke lov til å bruke den til vanlig spilling før evt. mot slutten av dagen når det er får barn igjen på IFO.
  • Vi er alltid tilbake til like ved hallen eller klubbhuset senest kl.15:15-30.

Merk! Det kan naturlig nok bli en del forandringer på periodeplanen nedenfor, men det som er sikkert et at vi vil være ute bortimot hele tiden. Barna skal også få lov til å komme med forslag til leker og aktiviteter som er innenfor retningslinjene. Vi vil evaluere dag for dag.

Periodeplan-UKE 18

Trykk for å se viktig informasjon som ble lagt ut på torsdag om åpningen av IFO uke 18 her