Info åpning IFO uke 18 – Husk påmelding innen fredag

Hei,

Først og fremst gleder alle ansatte i Konnerud IL seg til å møte barna igjen etter denne perioden. Vi skal gjøre vårt ypperste for at barna skal føle seg trygge, godt mottatt og få glede av aktivitet og lek.

All informasjon finner dere i vedlagt skriv her Info IFO Corona åpning uke 18

Til info kommer periodeplanen i morgen fredag!

Legger også avlslutningvis ved noen bilder som viser noen av tiltakene rundt egen plass på IFO.

Husk Påmelding:

Alle som skal på IFO kommende uke må sende inn påmelding innen i morgen, fredag kl.12:30. Ellers kan man ikke komme på IFO kommende uke. Dette for at vi skal gjøre IFO hverdagen best mulig rundt aktivitet og transport. Husk skal du ikke på IFO hele uke 18 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

Trykk her for påmelding:

https://docs.google.com/forms/d/1dRfh3ziQ-UXWKEW77Z9PN4gej4YexAA4XvFb0Qb1L8o/