IFO åpner mandag 27. april

IFO åpner igjen:

Konnerud IFO åpner igjen mandag 27. april. Åpningstidene blir som vanlig fra skoleslutt til kl.16:45.

Mer detaljert info kommer utover uka. Når det gjelder retningslinjer på IFO tar vi utgangspunkt i denne veilederen fra Utdanningsdirektoratet: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/skoletrinn-1-7/

Vi kan allerede nå informere om at vi kommer til å dele IFO slik at elever fra Konnerud skole har base i Konnerudhallen, mens elever fra Vestbygda skole og Hallermoen skole har base på klubbhuset ved sletta. De to basene kommer ikke til å være noe sammen. Til info kommer vi til å være mest mulig ute.

Egen påmelding:

For at vi skal kunne legge opp til et best mulig opplegg og best mulig løsning når det kommer til transport er vi avhengig av å vite så nøyaktig som mulig hvor mange barn som kommer. Derfor blir det egen påmelding for første åpningsuka (uke 18) og en ny påmelding for uke 19 senere.

Veldig viktig at alle som skal på IFO i uke 18 melder seg på så fort som mulig. Påmeldingen gjøres her: https://docs.google.com/forms/d/1dRfh3ziQ-UXWKEW77Z9PN4gej4YexAA4XvFb0Qb1L8o/

 

Som nevnt kommer det mer detaljert info utover uka.

Vi gleder oss til å sette i gang IFO igjen 😊