Periodeplan uke 10 – Aktivt Konnerud

Etter en kjempeflott og aktiv vinterferieuke med mye forskjellig aktivitet og ikke minst hygge, er vi nå klare for en uke på Aktivt Konnerud.

For pga at world cup sprinten er flyttet fra Drammen til Konnerud flyttes IFO opp til Aktivt Konnerud hele kommende uke fra 2.- 6. mars.

Av erfaring vet vi at barna trives veldig godt der oppe, så vi ser bare frem til en uke der oppe. Det betyr at all henting på ettermiddagen foregår på Aktivt Konnerud. Merk! IFO-sekkene blir værende igjen i hallen med tanke på skift og uteklær. Vi kommer ikke til å være ute mandag eller tirsdag.

Adresse Aktivt Konnerud: Gramsborgveien 5B, 3032 DRAMMEN.

Periodeplan-UKE 10-2020

Oppstart slalåmkurset i Haukåsbakken på onsdag:

Onsdag 4. mars setter vi i gang med det populære slalåmkurset i Haukåsbakken. Vi tar i mot påmeldinger helt inntil kursstart og det vil mest sannsynlig også være mulig å melde seg på også etter at kurset er i gang.

Trykk for mer info og påmelding om slalåmkurset!

Obs! Onsdag 4. mars må slalåmutstyret leveres til Aktivt Konnerud før kl.11:30. Det vil være folk der fra kl.09:30, onsdag 4. mars. Men det kan også settes utenfor døra. Vi anbefaler likevel alle å levere utstyret på Aktivt Konnerud enten mandagen eller tirsdagen.