Info og påmelding slalåmkurs i Haukåsbakken onsdager 4. mars – 25. mars

Etter at hoppkurset i Gjerpenkollen måtte avlyses å bli gjort om til hoppkurs på plast til sommeren, var vi spent på om vi fikk til slalåmkurset i år. Men nå har vi fått bekreftet at det skal gå bra. For sjette året på rad kan Konnerud IFO og Drammen slalåmklubb ønske velkommen til slalåmkurs i Haukåsbakken. Kurset vil være et nybegynner kurs med instruktør, og vi vil kun kjøre i barnebakken.

Oppstart for kurset er allerede nå onsdag, 4. mars kl. 14:30-16:45. Vi frakter ungene ned til Haukås med IFO bussen men alle må hente barna i bakken senest kl. 16:45. Det vil bli fire onsdager på rad frem til og med onsdag 25. mars.

Merk! De som ikke har plass på onsdager kan bytte plass til onsdager i perioden det er slalåmkurs.

De barna som skal på slalåmkurset blir bare sittende på bussen, også kjører den etter henting ned til Haukåsbakken. Det er alltid en voksen med sammen med barna under transporten.

Barna trenger følgende:

  • Slalåmski og støvler
  • Hjelm og briller
  • Drikkeflaske
  • Varme klær

Det er ikke tillatt med noen annet en slalåmski, staver skal ikke være med.

Pris:

Kurset koster 200 kr pr gang, dette dekker transport, heiskort og instruktører fra Drammen slalåmklubb.

Faktura blir sendt når kurset er ferdig, og man betaler for antall ganger man har vært med på kurset.

Alle barna får lunsj i varmestua i bakken før kurset starter.

Påmelding

Påmelding skjer til ronny@konnerud.no, maks 25 plasser.

Viktig at alt utstyr blir kjørt ned i Konnerudhallen før kl. 11:30 den onsdagen det er slalåmkurs. Det kan også settes i garderobene en av dagene før.

Obs! Onsdag 4. mars må utstyret leveres til Aktivt Konnerud før kl.11:30. Det vil være folk der fra kl.09:30, onsdag 4. mars. Men det kan også settes utenfor døra. Vi anbefaler likevel alle å levere utstyret på Aktivt Konnerud enten mandagen eller tirsdagen.

Vi kjører ned utstyret før barna kommer til bakken hver onsdag. MERK ALT UTSTYR MED NAVN.