Påmelding og info vinterferien

IFO holder åpent hver dag i vinterferien fra morgenen av og til vanlig stengetid på ettermiddagen. At det ikke er noe skiføre i Strømsåsen hvor vi alltid pleier å legge skituren til i vinterferien, gjør at denne vinterferien blir litt annerledes. Enkelte værmeldinger melder snø og andre ikke, men vi tar utgangspunkt i planen nedenfor.

Plan for vinterferien 2020:

Merk! Detaljert periodeplan kommer i morgen onsdag i egen post!

mandag starter uka med en tur til gapahuken ved Gråstein. Husk det er ikke skitur, men en tur på sko. Grilling blir det også 🙂

tirsdag blir det IFO-Champions League (Fotballturnering med premier).

Mens på onsdag blir det felles vinterdag med de andre SFO`ene på Konnerud på kunstisen. Da er det skøyter som gjelder. Grilling blir det også denne dagen 🙂

Torsdagen settes det opp aktiviteter i hallen og IFO-VM i skiskyting på skistadion.

Fredagen tar vi i utgangspunktet frem hoppeputa og det blir et mer fritt opplegg. Men denne dagen kan det skje endringer.

Trykk for å se detaltjert plan som ble lagt ut onsdag!

Merk! Vi kommer også til å ta turer opp til Aktivt Konnerud i løpet av vinterferieuka.

Åpningstider: kl.07:45 – 16:45.

Husk senest oppmøte er kl.09:45! Merk! Tidligst henting på mandag er kl.14:30 pga. tur.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Påmeldingsfrist:

Påmeldingen vil at er inne senest fredag formiddag (21. feb.), slik at vi får planlagt vinterferien best mulig.

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i vinterferien, også sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag det gjelder. Mer informasjon finner dere her.

Ipad/tlf:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden. På ettermiddagen er det ikke lov med Ipad eller tlf, men da vil vi stort sett alltid sette på en film. Bruker barna tlf og Ipad utenom disse tidene vil all bruk av tlf og Ipad bli forbudt.

Vi gleder oss til en morsom og aktiv vinterferie, med mye kvalitetstid sammen med barna!