Periodeplan uke 7

Denne uka ble det endelig vinter igjen, som betyr typiske uteaktiviter som aking i Gåserudbakken og ski på skistadion. I skrivende stund gjør vi oss klare til en dag på ski på IFO med bl.a hopp og en minislalåmløype i “skileilk-området”. Tidligere i uka har vi vært på Aktivt Konnerud og hatt ulike leker og aktiviteter inne i hallen. Les mer om neste uke under bildet.

Aking i Gåserudbakken

Kommende uke skal vi også være mye ute med aking og ski. Allerede på mandag blir det ski igjen når Drammen Toppidrett kommer. Det blir også ski på torsdag. Uka vil bli avsluttet med aking på fredag. Av inneaktiviteter blir det “Den store balansedagen” på tirsdag, mens på onsdag er det barna som bestemmer aktivitet i samlingen.

Periodeplan uke 7

Hoppkurset i vinter avlyst, men det blir hoppkurs til sommeren:

Vi hadde også i år planlagt hoppkurs sammen med Gjerpenkollen Hoppsenter. Det var et kjempefint og vellykket kurs i fjor, men i år er det rett og slett ikke nok snø. Hoppannlegget der ute vil ikke bli åpnet for hopping denne sesongen. Da må det evt. lave ned med snø. Men den gode nyheten er at det blir hoppkurs til sommeren på plast, noe vi virkeig ser frem til 🙂

Merk! Det blir slalåmkurs i Haukåsbakken også i år. Mer info kommer i løpet av 1-2 uker.