Periodeplan uke 6

I skrivende stund er vi klare for en ny NM-dag fredag. Barna har storkost seg med nm på torsdag og ikke minst oppe på Aktivt Konnerud. Litt tv tid på nrk ble det også på flere i går, torsdag 🙂

Det heis under NM på ski

IFO flyttes mandag 3. februar:

Til neste uke flyttes IFO til Aktivt Konnerud på mandag pga mye nedrigging i forbindelse med NM. Vi kunne ha vært i hallen, men med tanke på sikkerheten til barna med mye trailere og lastebiler utenfor hallen flytter vi opp til Aktivt Konnerud. Fungerer veldig bra oppe på Aktivt Konnerud og barna trives veldig godt 🙂

Neste uke blir det endelig vinteraktiviteter på IFO igjen i form av aking i gåserudbakken på onsdag og ikke minst ski igjen på stadion på fredag. Ta gjerne med akeutstyr til barna på onsdag. Med nysnø ligger og fint vintervær ligger alt til rette for en kjempefin uke på IFO.

Periodeplan uke 6