Periodeplan uke 5

Den kommende uka ser vi frem til en skikkelig happening på Konnerud, for da arrangeres ski-NM torsdag og fredag. Og vi skal selvsagt få med oss det som er å se i IFO-tiden. Vi skal være på jordet nedenfor Svensedammen ungdomskole.

Mandag og tirsdag er det vanlig IFO inne i hallen. Onsdag er vi oppe på Aktivt Konnerud hele dagen. Torsdag og fredag er det ski-NM.

Periodeplan uke 5 – NM uka

IFO flyttes til Aktivt Konnerud:

IFO flyttes til Aktivt Konnerud onsdag – fredag. Alle barna hentes der de tre dagene. Adresse: Gramsborgveien 5B, 3032 DRAMMEN. Parkering skjer ved Konnerud senteret eller parkeringsplassen like nedenfor Circle K.

Torsdag og fredag skal vi ned på Konnerud Skistadion og se på NM på ski! Merk! Torsdagen er vi IKKE tilbake til Aktivt Konnerud før tidligst kl.15:30-45, så ingen henting før det. Kan fort bli senere også, men gi beskjed så skal vi få sendt opp en gruppe til kl.15:30. Fredagen skal vi være tilbake rundt kl.14:30.

OBS! IFO-sekkene blir værende i hallen onsdag -fredag, siden vi ikke har kapasitet til å ha de der oppe. Så er viktig at barna har varme klær på seg torsdag og fredag, og ikke er avhengig av klærne i IFO-sekken.