Periodeplan uke 3

Denne uka har vært meget allsidig og en god blanding av ute- og inneaktiviteter. Vi har bl.a vært på en liten skitur oppe i 3 km, skøyter på kunstisen, balanselek i form av “kongen av planken”, turn med trampett og ringer og ulike ballspill.

Kommende uke kommer Drammen Toppidrett tilbake første gang dette året på mandag med turn som tema. På tirsdag tar vi frem hoppeputa. Andre ting vi ser frem til utover uka er danseleken, kortleken, tauleker og ballspill. Uka avsluttes som forrige uke med skøyter på kunstisen på fredag.

Periodeplan uke 3

Når det gjelder ski er skiføre veldig usikkert om dagen pga av det er begrenset løypekjøring kun til organiserte skitreninger og onsdagsrennet. Dette fordi det må spares på snøen til ski-NM. Derfor blir det ikke ski denne uka, men vi håper å få til en skiøkt igjen i uke 4.