Periodeplan uke 43

Vi har ikke fulltført uke 42 enda, men starten på uka har vært meget god. Uka startet med opplegg fra Drammen Toppidrett. Det betyr som alltid litt andre typer varianter av leker og øvelser, noe barna har meget godt av.  Det har også vært dans og oppstart av orienteringskurset. Barna imponerte stort med sine kartkunnskaper allerede kursdag 1, så vi ser allerede frem til del 2 på onsdag.

Neste uke er planen å være mer ute i forhåpentligvis fint høstvær i forhold til denne uka. Da blir det bl.a klassiske IFO- aktiviteter som boksen går, brentball, stor norks kanonball og fotball. Det blir også tid for dans og noen helt nye leker.

Periodeplan uke 43

Ekstra skifteklær på IFO:

Minner på hvor viktig det er at alle barna har ekstra skifteklær på IFO. Flere barn komme våte på IFO etter regnfulle dager på skolen. Av klær vil det si minimum sokker, joggebukse, t-shorte og en allværsjakke/regnjakke. Nå som det begynner å bli kaldt ute er det greit å få lagt lue og votter/hansker i IFO-sekken også.

Trykk for å se videoen fra fotballturneringen vi arrangerte på IFO i høstferien!