Periodeplan uke 41

Vi takke for en kjempefin, inneholdsrik og aktiv høstferieuke i samarbeid med Camp Konnerud. Det har vært hjuldager, fotballturning og friluftsliv med tur til Risdalstårnet hvor noen også overnattet natt til torsdag. Alle barna har vært så postive og flinke selv om det bl.a. regnet en del på den nesten 10 km lange turen til Risdalstårnet.

Til neste uke kommer vi til å være mye inne i hallen. Her blir det bl.a. ulike leker, capture the flag, yoga og hinderløype. Vi skal også ned på kunstgresset hvor det blir ulike ballaktiviteter.

Periodeplan uke 41

Dans:

Det blir også dans på tirsdag og i den forbindelse. Fremover mot jul kommer det til å bli dans med Linncy og Nora de aller fleste tirsdagene. Kan også bli ekstra dager enkelte uker. Planen er at de som er med på dans fremover skal fremføre en dans på juleavslutningen 🙂

Varme klær i IFO-sekken:

Begynner å bli kaldt ute nå. Det betyr at det er vitkig at alle barna har varme klær tilgjengelig på IFO. Det vil si luer, hansker/votter, allværsjakke og ekstra sokker.

Orienteringskurs:

Trykk for å lese mer om orienteringskurset som starter i uke 42.