Periodeplan høstferien (uke 40)

IFO skal i år være en del av Camp Konnerud mandag, onsdag og store deler av torsdagen.  På mandag må ALLE barna ha med seg sykkel for da er det klart for “Kul på hjul” dag. Hjelm er naturligvis påbudt!

Mat:

Når det gjelder mat får alle på IFO servert frokost og lunsj. Vi har med brødmat/knekkebrød, men ta gjerne med noe ekstra god turmat som pølser o.l på onsdag når vi skal til Risdalstårnet.  På torsdag blir det felles grilling av pølser i gapahuken ved Gråstein.

Periodeplan uke 40 høstferien

Merk de ulike senest oppmøtetidspunktene i Konnerudhallen på IFO i høstferien:

Mandag, onsdag og torsdag: Senest kl.08.30

Tirsdag og fredag: Senest kl.09.45

Påmelding:

Har du ikke meldt på ditt barn enda. Trykk her!

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i høstferien, også sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag det gjelder. Mer informasjon og kjøp av ekstra dager gjør dere her

Merk! Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden frem til dagens opplegg starter. Brukes disse utenom på morgenen blir det innført et total forbud.

 

Åpningstider IFO høstferien:

Kl.07.45 – 16.45