Påmelding høstferien IFO i samarbeid med Camp Konnerud

Også i år blir IFO en del av Camp Konnerud uten noe ekstra kostnad for de som går på IFO. Det betyr at vi kjører samme opplegget og har et samarbeid fra mandag til onsdag + halve torsdagen. De resterende 1,5 dagene i høstferien vil IFO ha et eget opplegg. Dere kan lese mer om Camp Konnerud her.

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i høstferien, også sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag det gjelder. Mer informasjon finner dere her.

Detaljert info om høstferieuka kommer på tirsdag/onsdag, men kort oppsumert blir det følgende opplegg:

Mandag: Kul på hjul, hvor barna tar med seg sykkel/sparkesykkel.

Tirsdag: Ball er knall

Onsdag: Tur til Risdalstårnet. Merk! Muligheter for overnatting i gapahuken like ved Gråstein for de som går i 3- og 4 klasse på IFO.

Torsdag: Tur til gapahuken like ved Gråstein

Fredag: I området rundt og i hallen, hvor det bl.a blir lek, hoppepute og film.

Vi gleder oss til en morsom og aktiv Camp Konnerud i høstferien, med mye kvalitetstid sammen med barna!