Periodeplan uke 34

Nå er det klart for skolestart og ettermiddager på IFO. Som alltid henter vi barna ved skolene og frakter de ned til IFO hvor de får servert lunsj.

Forrige uke var vi bl.a på tur til Blektjern hvor vi på veien hadde et interessant stopp innom gruvene ved Haddelandsdammen. Barn og voksne hadde også en morsom “Hjuldag” hvor alle barna hadde med seg noe med hjul på. Til uka blir det en god blanding av ute- og inneaktiviteter. Det blir bl.a tradisjonelle ballaktiviteter, mange ulike leker og de populære aktivitetene Byggmester Bob, Capture the flag og kanonball med borger. Hele periodeplanen finner dere lenger ned.

Fra gruven ved Haddelandsdammen

Leksehjelp:

Minner om at vi på IFO tilbyr leksehjelp etter kl.15.30. Ønsker du at ditt barn skal få leksehjelp, send mail til ronny@konnerud.

Periodeplan uke 34