Periodeplan uke 33 (sommerferien)

Uka ble avsluttet med en meget morsom og vellykket IFO – Champions League på fredag. Med god varmmat til lunsj og smakfulle premier fikk alle barna en god start på helga 🙂 Bilder fra uka kommer kommende uke.

Både store og små hadde det gøy i ballbingen på torsdag:)

Vi ser frem til den siste sommerferieuka på IFO. Meldt også denne uka ustabilt vær, så kan bli endringer i planene. Husk likevel at alle barna har med seg egnet tøy/ skifte tøy, og ikke minst egen drikkeflaske. For vi har planlagt en tur til Blektjern på tirsdag, mens på fredag står Stordammen på menyen.

Minner at om på onsdag er det ” Den store hjuldagen” som vil si at alle barna har med seg noe med hjul på. Det kan være sykkel, sparkesykkel eller noe helt annet, så lenge det har hjul. Hjelm er naturlig nok påbudt!

Periodeplan uke-33