Info, periodeplan og påmelding sommerferien i august

Håper dere alle har fått en fin start på sommeren. Her følger info om IFO oppstarten i august.

IFO åpner torsdag 1. august, kl.07.45. Vi gleder oss til å ta i mot nye- og tidligere IFO barn etter en forhåpentligvis flott sommer.

Til foresatte til nye IFO barn, får alle barna en egen IFO – sekk med en kopp oppi som de bruker ved måltider i kafeteriaen. IFO – sekken henger på plassen de har blitt tildelt ved oppstart. I denne sekken kan dere ligge litt ekstra skift, innesko, allværsjakke og drikkeflaske.

Åpningstider 1.- 16. august: kl.07.45 – 16.45.

Mat:

Mat er inkludert på IFO. I skoleferiene serverer vi også frokost frem til kl.09.45 i tillegg til lunsj.

Viktig generell info når IFO er åpent i feriene er at senest oppmøte er kl.09.45 og tidligst henting er kl.14. Dette fordi vi er på mye turer og er borte fra hallen.

Opplegget for sommerferien i august:

Vi kommer til å være mye ute i forhåpentligvis flott sommervær. Det blir turer til flere knutepunkter på Konnerud, hvor vi bl.a skal lete etter turorienteringsposter, leke Capture the flag, bygge hytte og andre friluftsliv relaterte aktiviteter og leker. Vi skal også ha en rekke aktiviteter inne- og  i området rundt hallen. Det blir bl.a.  turneringer, Amazing Race og “Den store hjuldagen” hvor alle barna tar med seg sykkel, sparkesykkel e.l.

Periodeplaner:

Periodeplan uke 31

Detaljert plan for uke 32 og 33 kommer i august.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Vi ønsker helst at påmeldingen er inne før 30. juli, slik at vi får planlagt sommerferien best mulig!

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i sommerferien. Mer informasjon og kjøp av ekstra dager finner dere her.

Ipad/tlf:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden. Merk! Ikke lenger lov i ferier å bruke Ipad o.l etter kl.15:30. Bruker barna tlf og Ipad utenom i frokost-tiden vil all bruk av tlf og Ipad bli forbudt.

Vi gleder oss til en morsom og aktiv sommerferie, med mye kvalitetstid sammen med barna!

Leder på IFO, Ronny H. Sørensen er ikke tilgjengelig på mail ronny@konnerud.no før i løpet av uke 29.

Enn så lenge god sommer, så ses vi i august!