Periodeplan og info uke 26 (sommerferien)

Kommende uke skal vi kose oss mye ute i forhåpentligvis fint sommervær. Vi skal på mange turer hvor bl.a skal lete etter turorienteringsposter, og på onsdag er “Det den store hjuldagen” hvor alle som skal på IFO har med seg sykkel, sparkesykkel e.l. som har hjul på seg. Husk at hjelm er påbudt!

Periodeplan uke 26 – Sommerferien juni

Skal ditt barn på IFO kommende uke, men har du ikke sendt inn påmelding enda? Trykk for påmelding og mer informasjon. Merk! De som skal på fotballcampen mandag – torsdag trenger ikke å melde på deres barn disse dagene. Kun fredag 28. juni når det ikke er fotballcamp.

IFO er denne uka åpent fra kl.07.45 – 16.45. Kjernetiden på IFO er fra kl.09.45 – 14, noe som betyr at de barna som skal på IFO må møte opp før kl.09.45.

Vi serverer frokost og lunsj, så barna trenger ikke å ha med mat. Husk at det er ekstremt viktig at alle barn har med seg drikkeflaske, for vi er ute i flere timer og det er meldt rundt 20 grader.

Det er mange som skal på fotballcampen kommende uke fra mandag – torsdag. Vi følger disse ned til stadion før det starter kl.09.30, også henter vi de litt før kl.14 og tar de med tilbake til Konnerudhallen.

Til info fortsetter vi praksisen med at det er lov å ha med Ipad o.l i ferier. Det er derimot kun lov i frokosttiden og etter kl.15.30. Blir ikke de retningslinjene fulgt innfører vi et forbud som vi ellers har.

Minner om at IFO er stengt fra 1. juli. Vi åpner igjen torsdag 1. august.