Periodeplan uke 25

I takt med et ustabilt sommervær ble det denne uka litt endringer på den opprinngelige planen med mer innekaktivitet, men det betyr ikke at barna har hatt det mindre gøy. Keeperkurset har gått som planlagt selv om det avlslutningsvis ble litt vått og kaldt på onsdagen. Keeperkurset avsluttes med økter tirsdag og torsdag kommende uke. Uke 24 ble i dag avsluttet med felles lek og at vi tok frem den populære hoppeputa.

Neste uke er siste uka på IFO før skoleferien hvor IFO holder åpent i uke 26, før vi holder stengt hele juli.  Merk! Egen påmelding for fredag 21. juni og hele uke 26. Mer info om dette og påmelding fredag 21. juni + uke 26 finner dere her.

Nå til uka (uke 25) henter vi alle barna når de slutter kl.11, torsdag 20. juni. Fredag 21. juni holder vi åpent fra kl.07.45, og da skal vi på tur til Blektjern. Frokost er fra kl.07.45 – kl.09.45, og vi minner om at senest oppmøte er kl.09.45 for da starter turen til Blektjern. Mer info om fredagen og resten av uka finner dere i periodeplanen nedenfor:

Periodeplan uke 25