Info og påmelding sommerferien i juni 21. – 28. juni

IFO holder åpent hver dag i sommerferien fra morgenen av, og til vanlig stengetid på ettermiddagen. Periodeplanen for uke 26, som er siste uke før vi tar sommerferie på IFO i juli mnd blir klar i starten av uke 25. Denne blir lagt ut som vanlig på vår hjemmeside og delt på vår facebookside. Vi kommer til å være mye ute og det blir blant annet flere turer med ulike oppgaver og utfordringer underveis.

Viktig generell info når IFO er åpent i feriene er at senest oppmøte er kl.09.45 og tidligst henting er kl.14. Dette fordi vi er på mye turer og er borte fra hallen.

Åpningstider 21.- 28. juni: kl.07.45 – 16.45.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Vi ønsker at påmeldingen helst er inne senest torsdag ettermiddag 20. juni, slik at vi får planlagt sommerferien best mulig!

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i sommerferien. Mer informasjon og kjøp av ekstra dager finner dere her.

Ipad/tlf:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden, og fra kl. 15.30 på ettermiddagen (med mindre vi er ute). Bruker barna tlf og Ipad utenom disse tidene vil all bruk av tlf og Ipad bli forbudt.

Til info er IFO stengt hele juli, også åpner vi igjen torsdag 1. august. 

Vi gleder oss til en morsom og aktiv sommerferie, med mye kvalitetstid sammen med barna!