Periodeplan uke 24

Ukene flyr avgårde på IFO om dagen, og snart er det sommerferie. Denne uka ble avsluttet i dag med Amazing Race, hvor barna løste ulike oppgaver og fikk velfortjent premie etterpå. Neste uke fortsetter vi med det keeperkurset. Merk denne uka flyttes torsdagskurset til onsdag. Kommende uke skal vi forøvrig være mye ute i forhåpentligvis fint sommervær. Vi skal blant annet teste ut den splitter nye løpebanen ved klubbhuset, hvor det blir 60 m.

Amazing Race, hvor barna deles opp i grupper og sammarbeider om å løse oppgaver

Periodeplan UKE 24

Info rundt skoleslutt og sommerferien på IFO:

Torsdag 20. juni når barna går ut i skoleferie henter vi barna kl.11 på skolene. Fredag 21. juni holder IFO åpent fra kl.07.45 – 16.45. Det gjør vi også hele uke 26 (24-28. juni). Hele juli er IFO stengt, før vi åpner igjen torsdag 1. august.

IFO-teamet ønsker alle en riktig god pinsehelg 🙂