Periodeplan uke 23

Da var vi i gang med keeperkurset med Matias, noe som har vært så populært at vi dessverre har måttet si nei til flere. Håper vi kan få til noe tilsvarende neste skoleår også. Selve kurset har gått veldig bra sammen med motiverte barn. På keeperkurset denne uka har de vært i gjennom grep og utgangsposisjon, mens neste uke er tema slenging og fallteknikk.

Barna rekker ivrig opp hånda og svarer meget entusiastisk og godt for seg når Matias spør hva de har lært etter dagens keeperøkt.

Vi er enda ikke ferdig med uke 22, for IFO holder åpent fredag 31. mai fra kl.07.45 til kl.16.45, og det er  “Den store hjuldagen” hvor alle barn har med seg sparkesykkel, sykkel eller noe med hjul på.

Neste uke blir en god blanding av ute- og inneaktiviteter. Av høydepunkter for mange tar vi frem hoppeputa på onsdag, mens på fredag blir det Amazing Race.

Periodeplan uke 23