Påmelding gratis keeperkurs med Strømsgodset-keeper Matias Finnestrand (Oppdatert med en ekstra dag)

Oppdatert info!

Keeperkurset på tirsdager er nå fullt opp! Men vi oppretter en ny pulje som har keeperkurs på torsdager (i uke 22 i forbindelse med Kr.himmelfartsdag torsdag flyttes torsdagskurset til onsdag denne uka).

Vi er så heldig på IFO at vi har flere ansatte, som enten driver eller har drevet med idrett på et høyt nivå. Matias Finnestrand er keeper på Strømsgodset, nå lånt ut til Flint i 3. divisjon. IFO ønsker derfor å kunne tilby to identiske keeperkurs fire tirsdager og torsdager i perioden 28. mai – 20. juni. Kurset vil foregå i den vanlige IFO tiden fra kl.14.30 – 15.30 nede på kunstgresset på Konnerud Fotballstadion. Går ikke ditt barn på IFO på tirsdager og torsdager (+ onsdag 29. mai istedenfor Kr.himmelfartsdag 30. mai), vil det være mulig å bytte dag til tirsdag og torsdag (Ikke Kr. himmelfartsdag 30. mai, men onsdag 29. mai i uke 22) i kursperioden.

Mer info om kurset:

Maks antall: 8 stk pr. kurs*

*Ved ekstra stor pågang vil vi ha muligheten til å opprette en ny pulje med 8 barn, som har kurs hver torsdag. (ikke Kr. himmelfartsdag, men onsdag 29. mai i uke 22). Merk! Ny pulje har blitt opprettet nå, og vi tar i mot påmeldinger til “torsdagskurset”.

Temaer på keeperkurset:

  • Grep og utgangsposisjon
  • Slenging/fallteknikk
  • Hvordan opptre på nærskudd o.l. situasjoner
  • Teknikktrening på “feltarbeid” og oppsummering av de andre temaene

Ikke noe utstyrskrav utenom treningsklær, drikkeflakse og utesko, men vi anbefaler følgende utstyr:

  • Fotballsko
  • Keeperhansker
  • Drikkeflaske

Pris:

Kurset er gratis 🙂

Sted:

Konnerud Fotballstadion (Kunstgresset)

Påmelding

Påmelding skjer til ronny@konnerud.no med emne “Påmelding keeperkurs”. Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Dere vil få bekreftelse på påmelding, samt om dere er meldt på tirsdag- eller torsdagskurset.