Periodeplan uke 19

Vårukene på IFO går meget fort, og vi kan se tilbake på en flott uke med en god miks av både ute- og inneaktiviteter. Vi har veldig mange som er glad i fotball på IFO, og fotball har det blitt mye av på enkelte på IFO denne uka. Vi har også hatt frem hoppeputa, laget en innholdsrik hinderløype, spilt brentball og holdt på med andre leker.

Til uka fortsetter vi med en god blanding av ute- og inneaktiviteter. På fredag er det derimot verdens aktivitetsdag for eldre kl.13-16, og IFO blir en del av det. Konnerud IL ønsker pensjonister, besteforeldre, barnebarn og hele familien velkommen til Konnreudhallen. Det blir masse aktiviteter for alle, og litt servering. Så da er det bare å mobilisere 🙂 Trykk for å lese mer om verdens aktivitetsdags for eldre!

Periodeplan-UKE 19

 

Fra torsdagens hinderløype hvor balanse og klatring var et sentralt  tema

Fra mandagens frilek i sommertemperaturer oppe på lekeplassen ved ungdomsskolen, hvor barna virkelig koste seg