Periodeplan uke 10

Vi takker for en utrolig morsom vinterferieuke med masse moro både på ski, skøyter, i hallen og på Lekeland i Drammen. Bilder kommer utover uka.

Lagene Manchester United og Liverpool før finalen i IFO – Champions League i vinterferien. Alle lagene og spillere var veldig flinke, og fikk premie gjennom en ordenlig premieutdeling.

Til uka er det dessverre usikkerhet angående både hoppkurset og slalåmkurset. Det er derfor periodeplanen har drøyd såpass lenge også.

Når det gjelder tirsdagens planlagte hoppkurs får jeg beskjed mandag kveld om bakken kan hoppes i på tirsdag. Hvis det blir hoppkurs sender jeg mail til de  som var med på hoppkurset forrige gang. Hvis ikke gir jeg ingen beskjed.

Når det gjelder slalåmkurset får jeg rett og slett ikke kontakt med Haukås angående instruktører til slalåmkurset. Men det er i hvert fall torsdagen som er aktuell dag til slalåmkurs fra nå og frem til påske. Så ha den dagen i bakohdet.

Av aktiviteter som krever utstyr blir det ski på torsdag og siste gang med skøyter på fredag. Se hele periodeplanen under:

Periodeplan UKE 10