Info, periodeplan og påmelding vinterferien

IFO holder åpent hver dag i vinterferien fra morgenen av og til vanlig stengetid på ettermiddagen. Det blir en innholdsrik uke med naturlig nok mye vinteraktiviteter. Det blir skitur til Blektjern hvor vi bl.a bygger hopp på mandag og IFO-SKI VM ved Gapahuken blir på onsdag. På tirsdag blir det skøyter og IFO-Champions League (Fotballturnering med premier). Mens på torsdag blir det felles skidag med SFO`ene på Konnerud.

Periodeplan Uke 9 – vinterferien

Åpningstider: kl.07.45 – 16.45.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Vi ønsker at påmeldingen helst er inne senest fredag formiddag, slik at vi får planlagt vinterferien best mulig!

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i vinterferien, også sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag det gjelder. Mer informasjon finner dere her.

Ipad/tlf:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden, og fra kl. 15.30 på ettermiddagen (med mindre vi er ute). Bruker barna tlf og Ipad utenom disse tidene vil all bruk av tlf og Ipad bli forbudt.

Vi gleder oss til en morsom og aktiv vinterferie, med mye kvalitetstid sammen med barna!