Periodeplan uke 8

Vi kan se tilbake på en innholdsrik uke med bl.a hoppkurs, ski, hoppeputa og ikke minst innendørs orientering med Jonas. Trykk for å lese den flotte artikkelen sportsjournarliststudenten Birk lagde fra Gjerpenkollen, tirsdag.

Neste uke som er siste uka før vinterferien fortsetter vi med mye vinteraktiviteter. Det blir ski mandag og fredag, skøyter på onsdag og hoppkurs på tirsdag. Husk å merk alt av skiutstyr! Også viktig å merke klær og andre ting.

For i vinterferien kommer vi til å rydde i begge skapene i jente- og guttegarderoben. Alt av klær og innesko som ligger der og ikke er merket vil vi kaste. Så ta en titt i det skapet i løpet av kommende uke.

Periodeplan UKE 8

Mer info om vinterferie uka kommer mandag/tirsdag. Til info holder vi åpent hele vinterferien fra kl.07.45 – kl.16.45.

Det kommer også info om slalåmkurset i Haukåsbakken kommende uke.