Periodeplan uke 2

Da er vi i gang med IFO – året 2019. Til neste uke skjer det ting på Konnerud, for det arrangeres Norges Cup i langrenn allerede fra fredag. Det betyr at IFO flyttes opp til Aktivt Konnerud denne dagen.

Les viktig info om fredagen:

På fredag flyttes derfor IFO til Aktivt Konnerud ved Konnerudsenteret fra kl.13.45. ALLE barn må da hentes på Aktivt Konnerud!

Adressen er: Gramsborgveien 5B, 3032 Drammen

De som slutter kl.12 på Konnerud- og Hallermoen skole går tur til Gåserudbakken med voksne og er der frem til kl.13.30, når Aktivt Konnerud blir ledig. Blir mat både ved Gåserudbakken og Aktivt Konnerud. De som slutter kl.13.15 ved Konnerud og kl.13.25 tar IFO-buss til Aktivt Konnerud.

På onsdag skal vi på ski og da er det viktig alle har med seg ski. Man kan levere ski på morgenen utenfor døra på tirsdag eller mandag ettermiddag i “skibøttene” i garderobene.

Periodeplan-UKE 2 -2019