Periodeplan uke 49

Vi har denne uken vært mye ute pga bytting av lys i hallen. Men det har ikke latt noen demper på stemningen det. Med bl.a lek, fotball og hyttebygging oppe ved lekeplassen, skøyter på kunstisen og film i kafeteriaen. Uka ble avsluttet inne i hallen med frilek i dag, fredag.

Neste uke skal vi være både inne og ute. Det blir flere nye leker, pil og bue m. mer. Også denne uka kommer vi til å ta med noen av barna opp til Aktivt Konnerud selv om dette ikke står på planen.

På torsdag har vi også planer om ski på stadion. Det blir mest sannsynlig, men det kan forekomme endringer. Hvis det ikke blir ski, kommer det beskjed.

Viktig! Husk at alle barn må ha utebukse og ekstra skift på IFO!

Periodeplan uke 49

Minner om at nr til felles IFO – tlf  986 23 030 fungerer utmerket igjen etter at vi har fått en ny tlf 🙂 . Så er det beskjeder om at ditt barn ikke skal på IFO e.l sender man en melding til nevnte nr.