Periodeplan uke 46

Vi kan nå se tilbake på en fin uke som ble avsluttet denne fredagen ved å ta frem hoppeputa. Ukas høydepunkt for mange var likevel avslutningen på taekwondokurset, hvor alle barna viste frem de ulike teknikkene de har lært i løpet av kurset gjennom en løype. I anledningen leverte også Hwa Rang Taekwondo et spenstig show for oss, før alle barna fikk diplom og autografer fra heltene.

Til neste uke setter vi både i gang med “Dans med Tuva og Linncy” og første gang med skøyter denne sesongen.

Info om skøyter og dans med Tuva og Linncy:

  • Oppstart med skøyter på kunstisen fredag!
  • Mange på IFO skal på håndballtrening i hallen kl.16 på fredag. Vi er tilbake til senest kl.15.35 🙂
  • Når det gjelder skøyteutstyret kan dette leveres i hallen frem til kl.16.45 på torsdag eller tidligere i uka. Leverer man det fredag formiddag eller andre formiddager må man sette det utenfor hallen frem til IFO åpner kl.12, også tar vi dette inn.
  • Dans med Tuva og Linncy: Fra nå av og bortimot hver uke vil en gruppe ha dans en gang i uka på IFO, enten tirsdager eller onsdager. Til slutt blir det fremføring rett før jul. Barna velger selv om de vil være en del av denne gruppa nå på tirsdag.

Periodeplan uke 46