Periodeplan uke 43

Etter en flott uke hvor vi har kost oss ute i fint høstvær, har vi også gjort mye gøy inne i hallen. Ukas høydepunkt for mange var oppstarten av Taekwondo kurset på onsdag. Her imponerte barna stort også, og vi gleder oss allerede til neste onsdag.

For at alle barna skal få vært med på Taekwondokurset og at kurset holder høyest mulig kvalitet, må dere gi beskjed om barnet skal bli hentet eller gå hjem før kl.15.35 på onsdag. For da blir de barna plassert i første pulje. Gi beskjed enten muntlig til Ronny, melding til 916 74 173 eller mail til ronny@konnerud.no

Ble sendt ut info på mail til dere angående vår IFO- TLF som er ute av drift. Nr 986 23 030 er for øyeblikket ikke i drift. Send melding eller ring 916 74 173 hvis ditt barn ikke skal på e.l beskjeder.

Periodeplan uke 43