Periodeplan og info uke 40 – høstferien

IFO blir som nevnt en del av Camp Konnerud i høstferien fra mandag – onsdag + halve torsdagen. Vi holder også åpent på fredag, hvor vi holder i og området rundt hallen. Dere kan lese mer om Camp Konnerud her.

Åpningstider IFO i høstferien: kl.07.45 – 16.45. Senest oppmøte mandag til torsdag kl.08.30. Fredag kl.09.45. Når det gjelder mat får de frokost og lunsj hver dag på IFO.

Periodeplan uke 40 høstferien  – Camp Konnerud

Ekstra utstyr:

På mandag er det kul på hjul dag. Viktig at alle barn har med seg sykkel. Ta også i tillegg gjerne med sparkesykkel eller skateboard. Hjelm er påbudt og må også med.

Til onsdagens tur til Risdalstårnet tar de barna som har, med seg spikkekniv i slire. Vi har med enkel brødmat på onsdag, men barna kan gjerne ta med seg noe ekstra mat og godsaker som f.eks pølser, kvikk lunsj, marshmallows, kakao. Vi fyrer opp bål.

Overnatting:

De som går i 3 klasse på IFO får også muligheten til å være med på overnatting fra onsdag til torsdag i den nye gapahuken ved Gråstein. Dette uten noe ekstra kostnad. Påmeldingen til overnatting må vi senest tirsdag. Ta kontakt med Brage eller Ronny hvis du vil at ditt barn skal være med på dette og ønsker mer informasjon.

Brage:

Tlf: 97027287 eller brage@konnerud.no

Ronny:

ronny@konnerud.no


Har du ikke meldt deg på, men skal på IFO i høstferien må dette gjøres ved å trykke her.

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i høstferien, også sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag det gjelder. Mer informasjon finner dere her.

Vi gleder oss til en morsom og aktiv Camp Konnerud i høstferien, med mye kvalitetstid sammen med barna!


Ipad/spill – utstyr

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden frem til dagens opplegg starter, og fra kl. 15.30 på ettermiddagen. Blir regler rundt dette brutt, vil det ikke lenger være lov å ha med slikt utstyr i skolens ferier på IFO.