Påmelding høstferien IFO i samarbeid med Camp Konnerud

I år blir IFO en del av Camp Konnerud. Det betyr at vi kjører samme opplegget og har et samarbeid fra mandag til onsdag. De resterende to dagene i høstferien vil IFO ha et eget opplegg. Dere kan lese mer om Camp Konnerud her.

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i høstferien, også sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag det gjelder. Mer informasjon finner dere her.

Vi gleder oss til en morsom og aktiv Camp Konnerud i høstferien, med mye kvalitetstid sammen med barna!