Periodeplan, påmelding og info sommerferien i August

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et nytt innholdsrik skoleår på IFO. Oppstart onsdag – 1. august er like rundt hjørnet og vi gleder oss til å komme i gang. I ukene frem mot skolestart blir det mange turer til forskjellige knutepunkter på Konnerud. Denne uka blir det tur både torsdag og fredag, og i den anledning minner vi om at oppmøtetid er senest kl.09.45 og hentetid tidligst kl.14 i skoleferier.

Periodeplan uke 31

For de som ikke har 5 dagersplass, men ønsker å være her dager de vanligvis ikke har plass kommer et tillegg på 150 kr pr.dag. Har man f.eks en 3 dagersplass kan man fritt velge hvilke 3 dager.

To påmeldinger for sommerferien 1-17 august:

  1. De som har 5 dagersplass eller plass de aktuelle dagene sender bare en mail til ronny@konnerud.no hvilke dager de skal under emne “Påmelding august”.

  2. Har du ikke plass den eller de aktuelle dagene, men ønsker at ditt barn skal på IFO trykker man her! Husk å si i fra på mail hvilken dag det er snakk om.

 

Åpningstider august:

Fra onsdag 1. august – fredag 17. august holder vi åpent fra kl.07.45 – 16.45.

Første skoledag er mandag 20. august!

Periodeplan for uke 32 og 33 kommer fredagen før nevnte uke.

 

Minner om at vi forsetter med at det er lov med Ipad o.l i ferier i frokostiden frem til kl.09.45 og etter kl.15.30. Utenom disse tidene er det som hverdagen på IFO strengt forbudt med Ipad, tlf osv. Blir det noe problemer med dette vil vi fjerne det også i ferier.