Periodeplan uke 26 (sommerferie)

Kommende uke skal vi kose oss ute i det fine været med å være på tur hver eneste dag til forskjellige perler på Konnerud.

IFO er denne uka åpent fra kl.07.45 – 16.45. Kjernetiden på IFO er fra kl.09.45 – 14, noe som betyr at de barna som skal på IFO må møte opp før kl.09.45 før vi drar på tur.

Vi serverer frokost og lunsj, så barna trenger ikke å ha med mat. Husk at det er ekstremt viktig at alle barn har med seg drikkeflaske og at de har smurt seg med solkrem, for det er meldt varmt vær hele uka.

Det er mange som skal på fotballcampen kommende uke fra mandag – torsdag. Vi følger disse ned til stadion før det starter kl.09.30, også henter vi de litt før kl.14 og tar de med tilbake til Konnerudhallen.

Til info fortsetter vi praksisen med at det er lov å ha med Ipad o.l i ferier. Det er derimot kun lov i frokosttiden og etter kl.15.30. Blir ikke dette fulgt eller det blir noe tull innfører vi et forbud som vi ellers har.

Plan for uke 26 – sommerferien i juni

Minner om at IFO er stengt fra 1. juli. Vi åpner igjen 1. august.