IFO starter opp eget opplegg for 4. klassinger

Vi har bestemt oss for å starte opp et eget opplegg for 4 klassinger på IFO på mandager og onsdager, med unntak av ferier. Oppstart blir mandag 4. september, og vil kun være for 4. klassinger. De vil få en egen instruktør og garderobeplass. Maks antall plasser: 12 stk.

Litt om opplegget:

4 klassingene vil ankomme IFO som de har gjort tidligere sammen med 2 – og 3 klassingene. Det vil si henting med buss eller bil. Deretter blir det mat i kafeterian, før man setter i gang med aktivitet. Selve aktivitetstiden vil være fra rundt kl.14.15 til kl.15.30.

Det vil bli et litt mer idrettsfokusert opplegg og flere små turer enn den “vanlige IFO”, men vi skal selvsagt fortsatt ha det moro 🙂 Med innspill fra 4 klassingene selv vil vi sette opp aktiviteter som gåturer, sykkeltur, rulleski/skitur i tillegg til ballaktiviteter og andre samarbeidsaktiviteter. Periodeplanen for de 2 første ukene.

Når det gjelder påmelding gjøres det på samme måte som IFO via IFO sitt påmeldingsskjema.

Velg 2 dagersplass til 1400,-, og skriv i kommentarfeltet “Ønsker eget opplegg for 4. klassinger”.

IMG_9631