Periodeplan uke 20-23 IFO

Hei!

Plutselig var det snø igjen, gitt, og vi har vært mye inne den siste uka. Fortsetter med det litt ut i neste uke, før vi håper at finværet er tilbake:-) Vi følger planen så mye det lar seg gjøre mtp.vær og temperatur. Minner om at det er topp å ha med seg vannflaske, spesielt når vi er ute, så ungene kan ha med seg dette ned på kunstgresset osv. Solkrem er også fint når sommeren er tilbake.

Vi skal gjøre mye gøy de neste ukene, med inne- og uteaktivitet, turneringer, balldag og “IFO-lekene” med masse moro.

Det er noen fridager fremover, og fredag 26. mai kjører vi påmelding for de som ønsker å være her. IFO holder åpent hele dagen (0800-1645) hvis det er over ti barn som melder seg på. Send påmelding til ida@konnerud.no

 

Periodeplanen kommer her:

Periodeplan UKE 202345

 

Vi ses! 🙂