UFO – Ungdomsfritidsordning

UFO – Ungdomsfritidsordning

LITT INFO
UFO er et tilbud for barn fra 4.-7.klasse, vi søker deltagere fra alle idretter til et felles opplegg med base i Konnerudhallen. Øktene består av mye basistrening som er viktig i alle idretter. 
UFO har treninger 2-3 dager i uken, mandager og onsdager fra 1400-1600 som hovedtidspunkt og dag.. Vil tilbyr enkel servering og frukt. Øktene blir det lagt vekt på mye basistrening og litt spesialisering i den idretten man driver med. UFO disponerer egen buss så vi kan ha økter andre steder enn Konnerudhallen, bla Drammensbadet og friidrettsbanen.

Vi har også noen økter med teori hvor vi leier inn eksterne foredragslesere som forteller litt om hva som kreves for å lykkes om idrettsutøver, trening, kosthold, søvn med mer.
UFO er på jakt etter de utøverne som vil noe mer med idretten sin og er villig til å legge mye innsats i det for å lykkes. Vi søker de motiverte utøverne med gode holdinger som kommer til oss for å trene.

Vi har ikke satt noen tak på hvor mange vi tar inn men dette vil bli vurdert fortløpende. Man behøver ikke være noen stjerne i sin idrett, men man må være motivert for trening.
UFO vil bli ledet av godt kvalifiserte trenere med kompetanse i basistrening og utholdenhetstrening .
Pris
800 kr pr mnd, 1 mnd oppsigelsestid. 
Påmelding eller andre henvendelser skjer til ida@konnerud.no