Hannah Thunes drar i gang UFO etter høstferien

Vi har fått bra med påmeldinger til UFO og vi er klare for oppstart mandag 5.oktober i Konnerudhallen. UFO har ansatt Hannah Thunes som hovedinstruktør for UFO gjengen. Periodeplan frem til jul kommer i løpet av kort tid.

Lurer på noe rundt UFO så ta kontakt med oystein@Konnerud.no det er fortsatt mulig å melde seg på!

 

Hannah har skrevet litt om seg selv:

 

Hannah Thunes

Hei! Du lurer kanskje på hvem Hannah er?

Jeg er ei aktiv jente som i mange år har drevet med toppidrett. Selv om jeg alltid har trent allsidig, var det langrenn som var min disiplin. Toppsatsningen førte til at jeg la ned mange timer på ski, i joggesko og på sykkel i skog og mark. Ja, det å holde seg i form er etter alle årene med trening, rett og slett blitt en livsstil. Jeg er både blid, humoristisk og positiv. På treningsøktene mine lar jeg tanker komme å gå. Ofte er treningstid kvalitetstid dvs. – kreative øyeblikk som gjør at ting faller på plass i tilværelsene. Min evne til å arbeide strukturert og målrettet har gitt meg mage gode resultater både lokalt og nasjonalt. Samlet sette er det nok riktig å hevde at jeg er ansvarsfull og hardtarbeidende. Til daglig jobber jeg som sykepleier. Dette sier noe om min interesse for mennesker, og at jeg liker å ta ansvar og vise omsorg. Jeg synes det rett og slett er spennende å jobbe med mennesker.

Hele min idrettslig bakgrunn og oppvekst, har vært preget av gode trengingsfellesskap. På ulike arenaer med varierte aktiviteter for barn og ungdom, lærte jeg tidlig å sette pirs på fellesskapet. Denne interessen har jeg fortsatt, men rollen er annerledes. Nå kan jeg være med å legge til rette, slik at barn og unge kan få gode opplevelser med idrett og fysisk aktivitet på ulike nivå. Det er nok riktig å si at jeg har en spesiell interesse og engasjement for barn og unge. Derfor gleder jeg meg veldig til å bli kjent med alle barna, – og til gode og morsomme kvalitetsøkter.

Vi sees!

Med vennlig hilsen

Hannah