Periodeplan frem til sommeren

 

Månedsplan IFO vår 2015

 

IFO TLF 98623030

IFO vil dette året systematisk arbeide med mål om å påvirke barnas koordinative egenskaper gjennom ulik aktivitet og bevegelse. All aktivitet og bevegelse vil derfor, ved siden av et klart mål om å spre idrettsglede, ha som hovedmål å gi gunstig påvirkning på de koordinative egenskapene balanse, rytme, reaksjonsevne, romorientering, kraftinnsats og spenningsregulering, øye hånd og øye fot-koordinasjon.    

 

NB: Vi ber om at alle barn har klær til å kunne være både ute og inne utover våren. Vi ser at det ofte er en fordel med innesko inne i hallen. NBB: På mandager og onsdager framover vil det være Golfkurs for de som er meldt på dette. Kurset er fullt. NBBB: På tirsdager og torsdager vil det resten av våren gjennomføres friluftslivskurs med opplæring i enkelt friluftsliv på tirsdager og torsdager. Det vil være 10 barn av gangen. Dette kurset har ingen påmelding. Barna vil da være i skogen fra 1415 og er tilbake i hallen 1545.