IFO-gruppa flyr videre

IFO har vært aktive med å gi barna muligheten til føle på ulike idretter. Denne gangen sto hopp for tur. Gjerpenkollen var dagens destinasjon.

IFO-gruppa er en jeg med glade og spreke unger. gjengen gledet seg veldig til og dra og hoppe i Gjerpenkollen. for noen var det første gang, mens for andre var det andre eller tredje gang. Når vi skulle dra til Gjerpenkollen, var det ikke helt uten små problemer. ettersom barna gledet seg sånn til og hoppe, var det fort gjort å glemme enten sko eller visse gjenstander som man skulle ha med. Men frykt ikke gode ledere og en oppmerksom bussjåfør holder styr på skuta. Den gode stemningen startet allerede når barna skulle bli hentet på skolen. når alle satt på bussen var det god leven.

Når vi ankom Gjerpenkollen gjaldt det bare og få på seg utstyr, og sette full fart opp på 18-meteren. Ungene viste ingen frykt, når de viste ekstrem god engasjement.

Etter mange gode runder med hopping er det lov med litt kjeks, for ny energi.

Etter en ny runde med hopping var dagen over og barna ble hentet av deres foresatte.

«Viktig at hopp dyrkes i den nye generasjonen».

En av IFO medlemmene hadde farfaren til stede. Han var veldig engasjert og likte at barna var ute og var aktive. Kjell A. Thorud syntes hopp var spesielt viktig ettersom Konnerud hadde en lang og stolt historie av engasjement innen hopp. Kjell mente at hopp hadde blitt glemt i litt i nyere tid og var glad for samarbeidet hoppbakken hadde med IFO.

 

Tekst: Birk Liverud