Vi søker arrangementansvarlig!

I Konnerud Håndball er vervene arrangementansvarlig, sponsor, kafeansvarlig og rekruttansvarlig klar for å møte nye frivillige. Har du lyst til å være med på moroa?

Arrangementansvarlig

I løpet av et år arrangerer Konnerud Håndball mange små og store arrangement. Alt fra miniturneringer til nasjonale sluttspill. Vi trenger en som kan ha hovedansvar for arrangementene vi har i løpet av sesongen. Som arrangementansvarlig vil du ha ansvar for å følge opp en gruppe som har fått tildelt enkelt arrangementer. Dine oppgaver er for eksempel å se til at gruppen får informasjon de trenger for gjennomføring, at de har kontroll på gjennomføring, hallvaktkurs og kontakt med regionen før et arrangement.

Rekrutt

Som rekruttansvarlig vil du ha kontakten med de yngre lagene våre fra 7 – 12 år. En del av vervet rekruttansvarlig er å hjelpe til nye lag i oppstarten, arrangere sommeravslutning, ha trenersamtaler og være kontaktperson for lagene. Her vil du få god opplæring av Stine som har vervet i dag.

Sponsor

Sponsoransvarlig skal følge opp sponsoravtaler som vi har i dag og jobbe med nye sponsorer.

Kafeansvarlig

Som kafeansvarlig så har du hovedansvar for kiosken vår. Dette vervet vil være fra neste sesong. Oppgaver vil for eksempel være bestille inn varer, holde kiosk kurs og ha kontakt med de kafeansvarlige i lagene. Her vil du få god opplæring av Silje og Thomas som er kioskansvarlig i dag. Dette er en oppgave man helt fint kan være to stykker som deler på.

Vi ser frem mot å få flere frivillige i Konnerud Håndball. Det er gøy og sosialt å være en del av felleskapet i Konnerud Håndball. Velkommen skal du være til håndballfamilien.