Hei spillere, foreldre, trenere og alle i Konnerud Håndball

Vi skriver høst 2020 og det er allerede et halvt år siden håndballverden ble litt endret. De siste helgene har noen av lagene i klubben startet sin serie og spilt kamper både på hjemmebane og bortebane, moro å se på både fra tribunen og på Joymo!

Selv om reglene for de som er på banen er de samme som før er det det stor endringer for oss som heiagjeng og ansvarlig arrangør. Ønsker å rette en takk til dere lagene som har vært de første til å ha dugnadsansvaret i hallen og til alle dere som stiller opp på ekstra vakter for at vi skal få lov til å arrangere kamper.
Det er nye rutiner, endret meny i kiosken og det er flere som har fått testet franskkunnskapene sine på den nye klokka i sekreteriatet. Noen har plutselig blitt kastet inn i streaming av kamper og noen har måtte være tydelige vakter og faktisk også be ektepar om å sitte med 1 meter avstand på tribunen. Varierte oppgaver som forelder i håndballgruppa.

Noen av dere har barn som er aktive i andre idretter i Konnerud og der følges kanskje andre rutiner.
Styret ønsker å presisere at vi er takknemlig for at dere går på med innsats og mot og stiller opp på det vi blir bedt om.
Vi følger det Norges Håndballforbund sier vi skal følge for å arrangere og alle gjør vi vårt beste for å få dette til.

Vi ser at det er noen rutiner som ikke er på plass og noen ting som kan endres på allerede nå.
Derfor inviterer vi til digitalt møte om Drift & arrangement mandag 5.oktober kl 20.00.
Her ber vi om at det stiller en fra hvert lag og dere som allerede har vært i ilden er det fint om kan bidra med det dere har av innspill. (invitasjon i facebook gruppen Trenere/oppmenn Konnerud håndball)

På besøk i andre haller:
Vi håper dere som trenere er bevisst hvordan deres lag representerer Konnerud på når dere er på kamper på bortebane, vi får noen ganger henvendelser fra utenforstående om bilder på sosiale medier hvor 1 meter’n ikke er hensyntatt og at det å takke for kampen på vanlig måte med high five er lett å glemme.  Vi retter ingen pekefinger og svarer på henvendelsene med at alle gjør sitt beste. Allikevel ber vi dere om å tenke over om det er noe dere må minne på i deres lag.

Gode historier:
Har dere gode historier, morsomme ting som skjer på laget, nye spillere eller annet som dere har lyst til å dele, så er det gøy med sånt på Facebook siden til Konnerud håndball. Send det til oss.

Hjelp til oppgaver:
Det er i dag flere frivillige som har verv i Konnerud håndball, vi har lyst til å nevne at dette gjøres på dugnad og er ulønnet arbeid.
Per i dag er det mangel på Drift & arrangementsansvarlig og det er noen oppgaver hvor vi må ha med flere frivillige for å få hjulene til å gå rundt, dette er delt opp i mindre oppgaver som vi ber om hjelp til å løse:
1)Skrive helgens kamper i word dokument og sende til administrasjonen som legger det ut på skjermen i gangen

2)Fordele garderober til helgens lag, sende til administrasjonen som legger det ut på skjermen

3)Lære seg filmingen Joymo for å kunne lære opp andre i klubben

4)Kontaktperson for lagene som skal ha kiosk og hallvakt (gi ut kode og nøkkel)

5) nye hallvakt kurs/gjennomgang for opplæring av hallvakter.

Dommere:
Vi har mange ivrige dommere i klubben og det har vært arrangert Dommer 1 kurs slik at vi har flere nye dommere på banen i år. Oppfordrer dere som står på sidelinjen i kampene til å fortsette å ta godt vare på de. Det blir også nytt Barnekamplederkurs i høst.

Annet:
Det jobbes med dato for Klubbkveld på Torshov sport.

17. og 18.oktober arrangerer Konnerud mini- og aktivitetsturneringer i hallen.

Det jobbes med skadeforebyggende kurs, sportslig samling for trenere og vi er spent på om vi får lov til å arrangere Nyttårscupen i januar 2021.

Nye håndballspillere født i 2013 har startet trening og vi ønsker de velkommen!

Håndballskolen er fulltegnet med 50 ivrige utøvere.

Vi krysser det vi har for at seniorspillere skal få spille kamper igjen i høst-

Det er meldt på et lag i Juniorserien Gutter 20 denne uken slik at spillerne tilknyttet herrelaget, som er under 20 år, kan få spille seriekamper- det ønsker vi velkommen.

Minner om at lisens må være betalt før 1.oktober for å spille kamper.

Det blir rosedugnad i høst.

Se gjerne nettsiden til Konnerud håndball: den har gått igjennom en oppgradering og her er det mye nyttig informasjon til både foreldre, trenere og spillere.

Håndballguppas åpningsside

Ønsker dere en riktig god uke og ta kontakt om dere lurer på noe, har innspill eller har lyst til å bidra med en av oppgavene det er behov for hjelp til.

Sportslig hilsen Styret Konnerud håndball