G16 Tap for Sandar i Sør-Norge serien

Kampfakta:
Sandar – Konnerud  22-14 (11-7)
Ormestadhallen, lørdag 8. november 2014 kl. 16:00.

Laget:
Andreas G, Torkel, Andreas V, Even, Kasper, Fabian, Gjermund, Henrik, Theodor Sv, Eirik, Tobias, Peter, Theodor Sj og Filip.

1. omgang
Sandar går raskt opp i en 2-0 ledelse, men med god forsvarsjobbing og strålende målvaktspill hindrer Konnerud flere raske mål. På stillingen 3-3 13 minutter ut i kampen tar Sandar en timeout.  Mye fint spill å se av Konnerud i denne omgangen, men marginene er små. Sandar er hakket hvassere og går til pause med ledelse 11-7.

2. omgang 
I den andre omgangen har Konnerud en lang periode som ikke er bra. Sandar scorer syv mål på rappen og er plutselig opp i en ti-måls ledelse. Konnerud skjerper seg etter en timeout og klarer å komme tilbake i kampen og redusere Sandar sin ledelse med et par mål. Sluttresultat 22-14.

Mye bra å ta med seg videre fra denne kampen, spesielt Gustavsen i mål som hadde en særdeles god dag på jobben :).