Team Konnerud vant greit over Runar

Kampfakta:
Runar 2 – Konnerud 3 14-23 (6-12)
Runarhallen, onsdag 24. september 2014 kl. 19:45.

Laget:
Andreas G, Thomas, Torkel, Andreas V, Even, Andreas FA, Edvard, Henrik, Theodor Sv, Eirik, Tobias, Peter, Theodor Sj og Filip.

1. omgang
Konnerud går raskt opp i 2-7 ledelse og har kontroll på kampen allerede fra start. Etter en lengre periode med måltørke for begge lag begynner ballen igjen å finne nettmaskene. Runar reduserer først med tre mål (hvorav to på straffe), men Konnerud svarer umiddelbart med fem mål på rappen. Pauseresultat: 6-12.

2. omgang 
Konnerud begynner den andre omgangen like bra som den første med å score periodens tre første mål. Etter den gode starten spiller Konnerud på seg noen utvisninger, noe Runar utnytter og scorer fire mål (av sine åtte mål i denne omgangen) i to overtallsperioder, dvs. Konnerud har god kontroll i de øvrige 21 minuttene :).

Torkel jobber godt

Torkel jobber godt

Henrik kjemper i forsvar

Henrik kjemper i forsvar