Velkommen til håndballskole

Konnerud håndball inviterer barn som er født i året 2012, 2013 og 2014 til håndballskole. Aktiviteten foregår i Konnerudhallen og instruktørene er utdannede håndballtrenere som gleder seg til dette.
Bli med på lek med ball og håndballgøy i høst!

Velkommen til Konnerud Nyttårscup 2021

Konnerud Nyttårscup er en turnering for jenter og gutter i alderen 11 – 14 år som spilles dag, kveld og natt, mellom kl 10.00 – 02.00 fredag og lørdag. Turneringen gjennomføres i Konnerudhallen, og vi har et mål om at det skal være høyt sportslig fokus og høy kvalitet på arrangementet. 

Har du lyst til å være trener i Konnerud Håndball?

Ny årgang skal i gang med håndball for første gang. Når ny sesong starter opp i september vil de minste håndballspillerne i Konnerud være 2013 årgangen. Har du lyst til å være med i trenerteamet?

Coronaregler ved avholdelse av trening

Retningslinjer for treninger i Konnerud Håndball. Disse skal følges av alle lag, trenere og utøvere i klubben. Retningslinjene kan endres om det kommer nye anbefalinger.

Hei, kjære spillere, dommere, trenere, foreldre og frivillige i Konnerud håndball

Siden midten av mars har vi vært igjennom en spesiell tid og håndballsesongen ble brått avsluttet for alle. Vi har siden vært i en boble og spørsmålene om man skal forberede en ny sesong fra høsten eller fra nyttår, eller når vi kan starte med håndball igjen har vi ikke svarene på per i dag

Velkommen til Drammen Håndballcup 2020 – AVLYST

Styret i Drammen Håndballcup har i dag besluttet å avlyse årets cup. Vi ser dessverre ingen muligheter til å gjennomføre en cup på en måte som er forsvarlig med tanke på smittevern. Alle som har meldt seg på og innbetalt påmeldingsavgifter, vil få dette refundert. 

Drammen Håndballcup arrangeres 28.-30.august 2020 og er en turnering for jenter og gutter i alderen 11 - 18 år.
Turneringen gjennomføres i Konnerudhallen, Drammenshallen og Reistad Arena.
Vi har et mål om at det skal være høyt sportslig fokus og høy kvalitet på arrangementet.

Har dere lyst til å starte ny sesong med samhold, begeistring, lagbygging, mye spilltid og et godt sportslig tilbud så kom til oss på cup!

Se hjemmesiden til cupen for mer info og Facebooksiden Drammen Håndballcup 2020

1 2