COVID oppdatering for Konnerud IL 18. november

Vi har nå lagt bak oss nesten to uker med flere tiltak for å stoppe smitten. Dette reiser mange spørsmål og derfor ønsker vi å samle et felles informasjonsskriv.

Oppdatering Corona-situasjonen i Konnerud IL

Styret har sammen med administrasjonen gjort en vurdering av hvordan de nye retningslinjene skal praktiseres i klubben

Nye rutiner for kamp i Konnerudhallen

30. oktober til 15. november har vi nye rutiner for kampavvikling i Konnerudhallen. Vi ber publikum, bortelag, hjemmelag og dommere om å sette seg inn i rutinene før dere kommer til kamp. Sammen kan vi begrense smitte – takk for at dere bidrar!

Ofte stilte spørsmål!

Vi får mange spørsmål om hallen og arrangementer. Her finner dere svar på mange av spørsmålene som dere lurer på i forbindelse med et arrangement i hallen vår.

Hei spillere, foreldre, trenere og alle i Konnerud Håndball

Vi skriver høst 2020 og det er allerede et halvt år siden håndballverden ble litt endret. De siste helgene har noen av lagene i klubben startet sin serie og spilt kamper både på hjemmebane og bortebane, moro å se på både fra tribunen og på Joymo! Her kan du lese mer om hva som skjer i håndballgruppa gjennom høsten

Trening for jenter og gutter født 2013

Velkommen til trening gutter og jenter født 2013, mandager kl 18.00 – 19.00 i Konnerudhallen. Husk å ta med egen ball, størrelse micro soft ball, innesko og ha på tøy som det er godt å bevege seg i. Vi gleder oss, velkommen på trening.

1 2 3