Ofte stilte spørsmål!

Vi får mange spørsmål om hallen og arrangementer. Her finner dere svar på mange av spørsmålene som dere lurer på i forbindelse med et arrangement i hallen vår.

Hei spillere, foreldre, trenere og alle i Konnerud Håndball

Vi skriver høst 2020 og det er allerede et halvt år siden håndballverden ble litt endret. De siste helgene har noen av lagene i klubben startet sin serie og spilt kamper både på hjemmebane og bortebane, moro å se på både fra tribunen og på Joymo! Her kan du lese mer om hva som skjer i håndballgruppa gjennom høsten

Trening for jenter og gutter født 2013

Velkommen til trening gutter og jenter født 2013, mandager kl 18.00 – 19.00 i Konnerudhallen. Husk å ta med egen ball, størrelse micro soft ball, innesko og ha på tøy som det er godt å bevege seg i. Vi gleder oss, velkommen på trening.

Velkommen til kamp i Konnerudhallen

Velkommen til kamp i Konnerudhallen
– Publikum er velkommen, og registrerer seg med SMS når de kommer i hallen
– Det er merket opp med 1-meters avstand på tribunen, hvor du er velkommen til å sitte
– Vi heier på Fair Play og jubler for gode prestasjoner på begge lag

Koronainformasjon

Konnerud håndball deltar i den store dugnaden for å stoppe smittespredning i samfunnet. På denne siden og under fanen koronainformasjon har vi samlet informasjon om hvilke retningslinjer som gjelder for gjennomføring av håndballaktivitet i klubbens regi.

De viktigste reglene er:
1. Hold avstand – 1 meter
2. Vask hender før og etter trening
3. Rengjør felles utstyr før og etter trening
4. Syk? Bli hjemme
5. Bruk egen drikkeflaske

Velkommen til Konnerud Nyttårscup 2021

Konnerud Nyttårscup er en turnering for jenter og gutter i alderen 11 – 14 år som spilles dag, kveld og natt, mellom kl 10.00 – 02.00 fredag og lørdag. Turneringen gjennomføres i Konnerudhallen, og vi har et mål om at det skal være høyt sportslig fokus og høy kvalitet på arrangementet. 

1 2 3