VELKOMMEN TIL KONNERUDCUP 2022

Suksessen gjentas! Og vi klinker til med gratis påmeldingsavgift ut mars 2022!

Ikke siden 2019 har Konnerud Fotball fått arrangert Konnerudcup. Den gangen var det med stolthet vi i fotballgruppa kunne invitere til dette for første gang. SÅ har koronasituasjonen dessverre satt en stopper for arrangementet årene etter.

Endelig kan fotballguppa nå melde at arrangementet blir gjennomført, og med stor bravur! Tidspunktet er 18. og 19. Juni. Det betyr at vi kan invitere lag fra fjern og nær til et gedigent midtsommereventyr her på taket av Drammen!

KLINKER TIL MED GRATIS PÅMELDINGSAVGIFT!!

Ut Mars klinker vi til med gratis påmeldingsavgift for alle lag. I år ønsker vi å samle så mange barn som mulig til idrettsglede på stadion!

Vi gleder oss utrolig mye til arrangementet. Fotballstyret og arrangementsgruppa er i full gang med planleggingsarbeidet.

Konnerudcup har sine egne hjemmesider. Klikk HER for å få mer detaljert informasjon om påmelding av ditt lag.

Konnerudcup er for barn fra 6 til 11 år. Arrangementet foregår i et av distriktets flotteste idrettsanlegg med et mangfold av kunstgressbaner og flotte fasiliteter. Et variert cuptilbud for både jenter og gutter i barnefotballen. “3er Cupen”, 5er Cupen, 7er Cupen, og vår egen SUPERCUP for deltagere med funksjonshemning. Bli med å skape dyrebare minner for de minste, og vær en del av et yrende folkeliv i midtsommersola på Konnerud – taket av Drammen!

www.konnerudcup.no