VÅRSLEPPET MED 30 ÅRS JUBILEUM

Søndag 8. mai er det igjen Vårsleppet. Det ble arrangert for første gang i 1992 hvor det den gangen hadde navnet Apollo Vår-Cup. Det betyr at det i år er 30 års jubileum – 30 år siden første gang eventyret skjedde på Konnerud.

Bildet viser et programblad fra 1997 som er i besittelse av Tom Sune. Det er også mulig han har et fra oppstartsåret 1992, vi legger dette ut om dette skulle bli funnet.

Kjært barn har mange navn

Arrangementet hadde altså navnet Apollo Vår-Cup i flere år. I vår tid liker vi å betegne arrangementet som “Vårens vakreste eventyr”. Og det er nettopp dette det er. En fantastisk mønstring av barnefotballen på Konnerud. Over 500 spillende fotballbarn, jenter som gutter, med tilhørende sett av foreldre, besteforeldre, onkler og tanter. Over 1500 mennesker befinner seg nede på Kunsten, i Konnerudgryta for å få med seg den store begivenheten.

Et annet kallenavn på den fantastiske cupen var “Gjørmecup”. Før vi fikk kunstgress på Konnerud gikk denne cupen såpass tidlig på sesongen at snøen så vidt hadde gitt etter. Dermed ble det vått og grisete – men vanvittig moro. Derfor fikk navnet etter hvert VÅRSLEPPET – nettopp fordi det illustrerer den store gleden over at nå starter sesongen, nå starter moroa – nå kommer våren og snart sommeren.

Vi gleder oss atter en gang til å arrangere vårens vakreste eventyr til søndag – 30 år etter at startskuddet gikk – og mange av oss her på Konnerud har fått oppleve den store gleden cupen har gitt, både som forventningsfull spiller, forelder og tilskuer! Det er bestilt sol som alltid – selvfølgelig!

Velkommen til Vårsleppet 2022!!